Cautare

909 de rezultate pentru "viorel arcas" (4.98 secunde)
Purtatorul de cuvant al PSD Timis, Viorel Bota, a declarat ca membrii PSD au considerat ca, din pozitia de vicepresedinte, Sarbu le va putea reprezenta interesele mai bine in forul central de conducere al partidului.
"Vor fi anumite cresteri, pentru ca depindem de gaze, energie, dar si de transportatori ", a declarat presedintele Patronatului Industriei Uleiului-ULPROD, Viorel Zichil, care nu a avansat deocamdata un anumit procent.
La inceputul anului trecut, in urma unei intilniri intre seful Ministerului Public si liderul Asociatiei Victimelor Mineriadelor (AVM), Viorel Ene, procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, a constituit o echipa care sa se ocupe de finalizarea dosarelor privind mineriada din 1990.
La randul sau, deputatul PNL Viorel Oancea a precizat ca Legea lustratiei “curata din punct de vedere moral societatea romaneasca“.
Cei cinci observatori ai PRM desemnati de Biroul Permanent sunt deputatii Daniela Buruiana, Petre Popeanga, Vlad Hogea si senatorii Eugen Mihaescu si Viorel Duca.
In schimb, ceva mai detasat de subiect, presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, arata ca fuziunea dintre liberali si pedisti nu este o prioritate...
Consilierul PD, Viorel Stanca a tinut, totusi, sa precizeze ca e pentru ultima oara cand vrea sa mai auda de bani alocati Centrului de instruire si ca, in cazul in care ar mai aparea necesitatea si altor cheltuieli, Alianta nu va mai fi de acord.
Din acest grup fac parte, printre altii, ex-deputatul Maria Apostolescu si trei colonei in rezerva, anume Nicolae Radu, Gheorghe Curca si Alban Viorel.
Deconturi de circa un sfert de miliard de lei au prezentat patru dintre membrii Biroului Permanent al Camerei, respectiv vicepresedintii Constantin Nita, Corneliu Ciontu si Viorel Hrebenciuc si chestorul Alexandru Lapusan.
Printre cei mentionati in raport se afla deputatii Constantin Nita, Borbely László, Nicolae Vasilescu, Tudor Mohora, Corneliu Ciontu, Viorel Hrebenciuc, Alexandru Lapusan, Gelil Eserghep.
Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a lasat sa se inteleaga ieri, la o intalnire cu tinerii social-democrati, ca la Camera Deputatilor este greu sa se creeze „o bresa“ astfel incat Adrian Nastase sa ramana in functia de presedinte, in timp ce la Senat „s-ar putea sa fie mai usor“.
La intalnire au mai participat si liderul PSD Mircea Geoana, secretarul general Miron Mitrea, precum si deputatii Viorel Hrebenciuc si Valeriu Zgonea.
Procurorul Morar este cel care a instrumentat dosarul fostului magistrat Viorel Burzo, cel al lui Liviu Ciupe (fost director al Regiei de Drumuri si Poduri Cluj), dar si dosarul „Alimentara“, in care fostul primar Gheorghe Funar a fost acuzat de abuz in serviciu.
In replica, pesedistii Valeriu Zgonea, Miron Mitrea, Victor Ponta, Valer Dorneanu, Eugen Nicolicea si Viorel Hrebenciuc, au pledat, pe rand, pentru respectarea programului stabilit de conducerea Camerei, dorind astfel sa se amane cat mai mult momentul inceperii dezbaterilor la Regulamentul care-l poate schimba pe Adrian Nastase din functia de presedinte al deputatilor.
De atunci, printre altele, prefectul liberal a sesizat Parchetul impotriva presedintelui PSD al CJ si primarului PSD de Dorohoi, senatorul PNL Tabuleac a facut o reclamatie la Autoriatea de Control a Guvernului referitoare la seful CJ si o declaratie politica in Parlament, fostul prefect PNL a atacat bugetul CJ la Tribunal, presedintele PSD i-a reclamat la Politie si Parchet pe consilierul judetean democrat Viorel Alexandru si vicepresedintele CJ Lozneanu, iar fiul liderului social-democrat l-a dat in judecata pe subprefect si ii cere daune de un miliard lei vechi.
La randul sau, baronul de Bacau Viorel Hrebenciuc se inscrie in randul nemultumitilor, „predicand” sanguincios in lung si in lat provocarea congresului.
Societatea ARTEGO, una din cele mai importante din judetul Gorj, condusa de Viorel David, a virat in contul PSD Gorj suma de 200 de milioane de lei, iar o alta fima la care acesta e actionar impreuna cu Ion Pau, KONKORD TRANS SRL, a sponsorizat PSD cu 30 de milioane de lei.
"Am achitat ce aveam de plata si speram sa nu mai intampinam probleme in activitatile de deszapezire a arterelor nationale in aceasta iarna", a sustinut Viorel Scutaru, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi (DRDP), adaugand ca spera ca noile costuri care vor trebui achitate pentru acest sezon sa fie minime, pentru ca altfel vor ramane putini bani pentru realizarea investitiilor pe partea de reabilitare a infrastructurii rutiere deplorabile in prezent.
Pentru orice roman care a auzit de PSD, cele mai controversate personaje ale acestui partid sunt Adrian Nastase, Miron Mitrea si Viorel Hrebenciuc.
Despre Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoana a avut numai cuvinte de lauda.
google-analytics.com